U20 landsholdet er på vej retur til Danmark efter at have fejret de to sejre i n

U20 landsholdet er på vej retur til Danmark efter at have fejret de to sejre i nedrykningsspillet i Buffalo og set guldkamp i går aftes.

Vi er på vej i bus fra Buffalo til Newark, New Jersey og skal flyve mod Danmark kl. 23:30 dansk tid med forventet ankomst til København kl. 07:10 søndag morgen.

Vi skulle dog kun ca. 50 miles ud af Buffalo inden vi måtte tage et nødstop: bussens varmeanlæg var i stykker og kabinen blev blæst igennem med 37 grader Fahrenheit (små 3 grader celcius) så vi var godt pakkede ind men hundefrøs alligevel.

Heldigvis tøede vi op med Tim Hortons kaffe og varm kakao mens buschaufføren fik reparerer varmeanlægget i den helt nye bus – og lige nu er vi ca. 3 timers kørsel fra Newark og 6 timer fra take-off – med en kabinetemperatur på omkring 25 grader 🙂 mens temperaturen udenfor til tider rammer -21 grader i dag.

Vi ses i Danmark!

Source

2018-01-06 16:32:06

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *