Historisk eftermiddag i Buffalo i går, hvor Danmarks U20-landshold for første ga


Historisk eftermiddag i Buffalo i går, hvor Danmarks U20-landshold for første gang nogensinde vandt et nedrykningsspil og dermed sikrede sig billetten til Vancouver ved juletid i år.

De seneste 3 år har vi spillet kvartfinaler, men dette år måtte vi acceptere en 5. plads i den indledende gruppe og dermed en tur i et bedst-af-tre nedrykningsspil med Hviderusland, hvor vi var i mega-drama i begge kampe inden vi i går eftermiddag i straffeslagsafgørelse kunne sikre os 9. pladsen i verden.

Kom helt tæt på U20 landsholdet i sekunderne efter straffeslagssejren, under MVP kåringerne og under nationalsangen mens Dannebrog hejses til tops – og – i omklædningsrummet lige efter kampafslutning.
Source

2018-01-05 18:14:13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *