NU GÆLDER DET. Klokken 20 dansk tid går de rød-hvide løver på isen i Buffalo – d

NU GÆLDER DET. Klokken 20 dansk tid går de rød-hvide løver på isen i Buffalo – dog i en lidt svækket udgave, når det gælder Hviderusland i den første kamp mod nedrykning. Der spilles bedst af tre kampe. Landstræner Olaf Eller:

– Vi håber, at vi kan give ishockey-Danmark en nytårsgave i aften. Vi behøver medvind, for vi har Nikolaj Krag ude med hjernerystelse, vores kaptajn Christian Wejse er i karantæne, mens Jacob Schmidt-Svejstrup er ude med sygdom.

– Vi er lidt på hælene på den front, men overbevist om, at drengene rykker sammen i bussen.

GIV GUTTERNE ET LIKE over Atlanten og ønsk dem held og lykke!




Source

2018-01-02 18:07:11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *