Nytårsbrag. Skæbnekamp. Altafgørende.

Nytårsbrag. Skæbnekamp. Altafgørende.

Der er mange måder at beskrive aftenens kamp på, men fakta er, at en sejr i ordinær tid betyder kvartfinale – alle andre resultater betyder nedrykningsspil, så vi satser naturligvis på sejren!

Alle er friske igen og vi stiller derfor med fuldt hold og med Mads Søgaard som oversidder. Kasper Krog starter i målet og vi spiller med alle 20 fra starten.

De tre tidligere kampe har været spillet i en halv-tom arena, men i aften spiller vi i Harbor Center med plads til godt 2.000 tilskuere og det bliver en helt anden oplevelse – der bliver tryk på.

Slovakiet har overrasket mod USA (sejr) og har ellers vist gode takter mod Finland (tabt 5-2) og tabt med 6-0 mod Canada. Det er et fysisk stærkt hold, som har spillet med musklerne i de indledende kampe og som vil forsøge at stresse os dybt i vores egen zone – men vi vil til gengæld forsøge at flytte pucken tremad hurtigst muligt.

De vigtigste fokuspunkter fra kampene mod hhv. USA og Canada er spillet foran eget mål, hvor vi skal holde mindre puck-fokus og mere mand-mand fokus, så vi fjerner scoringschancerne tæt foran eget mål.

Så mens I popper champagne-flaskerne og skåler godt nytår, så rejser vi os i omklædningsrummet og skråler “LETS GO” på vej ind til kampstart kl. 00.08 dansk tid.Source

2017-12-31 21:42:05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *