BT’s sportsredaktør har taget ishockeyudstyr. Hør ham selv fortælle om anledning


BT’s sportsredaktør har taget ishockeyudstyr. Hør ham selv fortælle om anledningen!

VIND 2×2 BILLETTER TIL ÅBNINGSDAGEN VED VM I ISHOCKEY 2018!

BT er partner ved VM i ishockey i Danmark i 2018, og DU kan komme med! Vi udlodder sammen med 2018 IIHF Ice Hockey World Championship Denmark 2×2 billetter til åbningsdagen d. 4. maj, 2018, ved VM i ishockey 2018 – 2 billetter til kampen USA-CANADA og 2 billetter til kampen TYSKLAND-DANMARK. De billetter kan blive dine! Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive her i kommentarfeltet, i hvilke to danske byer, VM i ishockey 2018 afholdes.

Konkurrencen løber frem til torsdag d. 28. september, 2017, kl. 18:00, hvor vi trækker lod om to vindere blandt alle rigtige svar – én vinder til kampen USA-CANADA og én vinder til kampen TYSKLAND-DANMARK. Det er ikke muligt at ønske præference på hvilken kamp, man helst vil til. Præmien har en værdi af 4 x 855 danske kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.
Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.


Source

2017-09-26 09:06:58